Blog SolarNet

Tesla Powerwall 2.0, specificatii si utilizare

Tesla Powerwall 2.0 este o baterie solară cu una dintre cele mai mari capacități energetice de pe piață. Dacă vă gândiți la Tesla Powerwall pentru casa dvs., citiți mai departe – am pregătit o prezentare generală a performantelor, cifrelor, argumentelor pro și contra pentru a vă ajuta să vă asigurați că este alegerea potrivită pentru casa dvs. Insistam pe un principiu de baza: alegeti intotdeauna ceea ce este potrivit pentru nevoile si realitatile dumneavoastra in urma consultarii unui specialist. Faptul ca vecinul, fratele, colegul are instalata o anumita solutie nu inseamna ca aceasta este cea mai potrivita si pentru dumnevoastra!

Powerwall 2.0 by este o baterie reîncărcabilă litiu-ion. Puteți instala până la 10 unități Powerwall în casa sau firma dvs. pentru a maximiza cantitatea de energie solară pe care o puteți stoca și pentru a reduce cât mai mult ceea ce trebuie să cumpărați de la furnizorul dvs. Bineinteles dimensionarea unei capacitati de stocare trebuie sa tina cont de doi factoriȘ nevoia de energie si costul bateriilor. Optimizarea celor doua componente principale face ca bateriile sa aibe o durata lunga de utilizare si costurile sa se amortizeze intr-o perioada optima de timp.

Caracteristicile tehnice ale Tesla Powerwall2

Capacitate totala14 kWh
Capacitate utila 13,5 kWh
Adancimea de descarcare100%
Eficienta90%
Putere livrata7 kWp / 5 kW continuu
Garantie 10 ani
Scalabilitatepana la max. 10 module
Temperatura de operareintre -20°C si 50°C
Dimensiuni1,150 x 753 x 147 mm
Greutate114 kg
Mod de instalare Montata pe podea sau pe perete
Interior sau exterior

Care sunt beneficiile bateriei Tesla Powerwall 2.0?

 • Powerwall-ul este un sistem automatizat, astfel încât nu trebuie să efectuați nicio întreținere.
 • Are un invertor CC-AC încorporat, astfel încât instalarea este simplă și, prin urmare, de obicei mai puțin costisitoare.
 • Are un design elegant, durabil și modern pentru care Tesla este renumit, așa că ar trebui să fie un plus atractiv pentru orice casă.
 • Poate fi montat pe perete sau pe podea cu până la 10 unități de baterii stivuite împreună, dacă este necesar, astfel încât să puteți fi creativ în ceea ce privește locul în care îl plasați în casă.
 • Nu există fire sau zone care se vor supraîncălzi și care sa prezinte un potențial pericol pentru siguranță, așa că este ideala pentru casele cu copii și animale de companie.
 • Bateria este complet rezistentă la intemperii, așa că poate fi instalată si la exterior, dacă se preferă.
 • Sistemul de control termic al lichidului controlează temperatura internă a lui Powerwall pentru a îmbunătăți performanța în orice climat.
 • Va acționa ca sursă de alimentare de rezervă în cazul unei întreruperi de curent cu adăugarea unui Tesla Backup Gateway 2
 • Invertorul inteligent de la Tesla este întotdeauna conectat și monitorizează consumul de energie al familiei dvs. în timp real. Aplicația Tesla vă permite să primiți alerte instantanee pentru prognozele meteo și estimările consumului de energie.

Tesla Backup Gateway 2: solutia pentru alimentare neîntreruptă

Spre deosebire de alte baterii solare disponibile în pe piata, Tesla Powerwall 2.0 este capabila să ofere casei dumneavoastră o sursă de alimentare neîntreruptă (UPS) prin adăugarea unui modul Backup Gateway 2. Marele beneficiu al instalării Backup Gateway 2 la Tesla Powerwall 2.0 este că veți avea în continuare o sursă de alimentare în cazul unei întreruperi de curent.

Gateway 2 nu arată prea diferit de unitatea Powerwall 2.0 în ceea ce privește stilul, dar este mult mai mic și poate fi montat pe perete, astfel încât să nu ocupe mult spațiu.

O funcție Storm Watch permite Tesla Powerwall să scaneze prognoza meteo, permițându-i să se încarce în cazul în care o furtună, care ar putea duce la întreruperi de curent, ar fi prognozata.

Caracteristicile tehnice ale Tesla Backup Gateway 2

Operare backup deconectare automata si trecere in mod backup
Putere 7kWp / 5 kW continuu
Garantie 10 ani
Modularitatesuporta max. 10 baterii Powerwall 2
Temperatura de operare de la -20° la 50°C 
Dimensiuni740mm x 378mm x 129mm
Greutate16,4 kg
Mod de instalaremontare pe perete

Descărcând aplicația Tesla pe un telefon inteligent sau pe o tabletă, puteți monitoriza consumul de energie, precum și gestionați alimentarea cu energie de rezervă, oferindu-vă control complet asupra unității.

Este potrivita pentru casa ta?

 • Powerwall este una dintre cele mai scumpe si cele mai calitative baterii de pe piață și, cu o capacitate atât de mare, este posibil ca o baterie mai mică să fie suficientă pentru nevoile dvs. de energie. Pentru majoritatea gospodăriilor, 10 kWh de stocare este o cantitate suficienta pentru utilizare seara/noaptea.
 • În ciuda capacității mari, Powerwall-ul in general nu vă va permite să vă eliberați de rețeaua națională. Iarna este posibil ca energia disponibila pentru incarcarea bateriei sa fie insuficienta, Încă va trebui să vă completați energia prin furnizorul dvs. de energie, dar acest lucru este valabil pentru orice sistem de stocare solară în acest moment.

Privind insa in ansamblul ofertei, faptul ca poate fi adaptata oricrei locuinte, indiferent de sistemul fotovoltaic existent, chiar si in lipsa acestuia, ca functioneaza cu toate sistemele fotovoltaice instalate fara ca aceastea sa beneficieze de un invertor hybrid o fac o solutie extrem de versatila, cu multiple facilitati si caracteristici greu de egalat. Acestui fapt i se datoreaza si succesul de care aceasta baterie se bucura pe tot mapamondul.

Pentru detalii privind instalarea si achizitionarea bateriile Tesla powerwall, specialistii nostri de la SolarNet va stau la dispozitie.

Leave a Comment

Categorii

Create your account