StecaGrid 3010x Coolcept Mareste

StecaGrid 3010x Coolcept

Produs nou

Invertor monofazat 3 kW

Mai multe detalii

4 682,00 lei cu TVA

Fisa tehnica

Putere nominala CC (W) 3070
Trackere MPPT 1
Tensiune intrare max. (V) 600
Tehnologie Fara transfornator
Putere nominala AC (W) 3000
Eficienta maxima (%) 98
Grad protectie IP65
Lungime (mm) 399
Latime (mm) 227
Inaltime (mm) 657
Greutate (kg) 12
Garantie produs (ani) 5

Informatii

Cea mai mare eficiență cu o durată mai lungă de viață

Randamentul ridicat are o eficiență maximă de 98% și o eficiență europeană de până la 98%, ceea ce duce la pierdere redusă care trebuie disipată în mediul înconjurător. Acest lucru vă îmbunătățește randamentele. În plus, un concept de răcire nou și unic în interiorul invertorului asigură o distribuție uniformă a căldurii disipate și o durată lungă de viață a dispozitivului.

Proiectarea și vizualizarea produselor

StecaGrid are un afișaj LCD grafic pentru vizualizarea valorilor randamentului energetic, a performanțelor curente și a parametrilor de funcționare ai sistemului. Meniul său inovator permite selectarea individuală a diferitelor măsurători. Meniul ghidat, pre-programat, permite o punere in funtiune imediata a dispozitivului.

Instalare

Poate fi montat ușor și în siguranță pe un perete. Suportul de perete furnizat face ca montarea dispozitivului să fie simplă și convenabilă. Aparatul nu trebuie să fie deschis pentru instalare. Toate conexiunile și întrerupătorul de curent continuu sunt accesibile din exterior. Dispozitivele îndeplinesc toate standardele pentru clasa de protecție IP 65. Carcasa robustă din oțel inoxidabil oferă protecție fiabilă împotriva prafului și a apei, inclusiv a apei jet. Acest lucru permite instalarea fără probleme a invertoarelor în aer liber.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

StecaGrid 3010x Coolcept

StecaGrid 3010x Coolcept

Invertor monofazat 3 kW

8 alte produse in aceeasi categorie:

Descarcari