SolarEdge P370 Mareste

SolarEdge P370

Produs nou

Optimizator de putere Solaredge pentru panouri 

Mai multe detalii

274,89 lei cu TVA

Informatii

P370 se utilizeaza in combinatie cu panouri de mare putere de 60 sau 72 de celule si putere mai mica de 370W

Optimizatorul de putere SolarEdge este un convertor DC / DC care este conectat de instalatori la fiecare modul solar, transformându-i în modul inteligent.

Optimizatoarele de putere SolarEdge măresc puterea de ieșire a energiei din sistemele fotovoltaice prin monitorizarea constantă a punctului maxim de putere (MPPT) fiecărui modul individual. Mai mult, optimizatorii de putere monitorizează performanța fiecărui modul și comunică datele de performanță platformei de monitorizare SolarEdge pentru o întreținere la nivel de modul îmbunătățită și eficientă.

Fiecare dispozitiv de optimizare a puterii este echipat cu caracteristica unică SafeDC ™, care este proiectată să reducă automat tensiunea DC a modulelor la un nivel sigur de fiecare dată când invertorul sau rețeaua de alimentare sunt oprite (dacă nu este conectat la un invertor StorEdge care funcționează în modul backup).

Modulul MPPT per modul permite un design flexibil de instalare cu mai multe orientări, înclinări și tipuri de module în același șir. Atunci când se lucrează cu invertoarele SolarEdge, optimizatorii de putere mențin automat o tensiune fixă ​​a șirului, permițând instalatorilor o flexibilitate mai mare, cu șiruri mai lungi și șiruri de lungimi diferite pentru a proiecta sisteme optime de fotovoltaice.

Optimizatoarele de putere SolarEdge sunt compatibile cu modulele c-Si, thin-film și high current și au o garanție de 25 de ani.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

SolarEdge P370

SolarEdge P370

Optimizator de putere Solaredge pentru panouri 

13 alte produse in aceeasi categorie:

Descarcari