SolarEdge SE3500H Mareste

SolarEdge SE3500H

Produs nou

invertor monofazat

Mai multe detalii

5 124,14 lei cu TVA

Informatii


Invertorul monofazat SolarEdge cu tehnologie HD-Wave sparge matrița invertoarelor tradiționale solare. Câștigător al prestigiosului premiu Intersolar 2016 și renumitul premiu 2018 Edison, invertorul monofazat este conceput special pentru a lucra cu optimizatoarele de putere SolarEdge. Dispune de un comutator de siguranță DC încorporat, oprire rapidă integrată și oferă o garanție standard de 12 ani, care poate fi extinsă la 20 sau 25 de ani.

Topologia invertorului inovativ al SolarEdge

Deoarece monitorizarea punctelor de putere maximă și gestionarea tensiunii sunt gestionate separat pentru fiecare modul solar de către dispozitivul de optimizare a energiei SolarEdge, invertorul monofazat este responsabil doar pentru inversarea DC la AC. În consecință, este un invertor solar mai simplu, mai rentabil și mai fiabil. Tensiunea fixă ​​a șirului asigură funcționarea la cea mai mare eficiență în orice moment, independent de lungimea și temperatura de sir. Pe lângă funcționalitatea invertorului fotovoltaic optimizat DC, invertorul monofazat gestionează de asemenea energia acumulatorului și a sistemului ca parte a soluției StorEdge a SolarEdge.

Tehnologia HD-Wave: O nouă eră pentru invertoarele FV

Ultima generație a invertoarelor monofazate de la SolarEdge este proiectată utilizând o nouă tehnologie de conversie a puterii care se bazează pe o distribuție distribuită și o procesare puternică DSP. Invertorul este capabil să sintetizeze un val sinusoidal curat, care conduce la o reducere dramatică a magneților și a elementelor de răcire grele. Rezultatul este un invertor chiar mai mic și mai ușor pentru transport și depozitare simplă și o instalare ușoară de catre o singura persoană. Eficiența record de 99% permite o producție mai mare de energie.

Instalație ușoară de punere în funcțiune cu Inverter SetApp

Invertoarele monofazice SolarEdge au acum o nouă metodă de punere în funcțiune inteligentă. Punerea invertorului de punere in functiune se face direct printr-un smartphone utilizând aplicația intuitivă SetApp mobil. Aflați mai multe despre SetApp.

Principalele caracteristici ale invertorului:

 • Proiectat special pentru a lucra cu optimizatoarele de putere SolarEdge
 • Gama de puteri intre 3kW si 11,4kW
 • 99% eficiență ponderată (cu 33% -50% mai puține pierderi decât standardul de piață)
 • Mici, ușoare și ușor de instalat la <10 kg
 • Pot fi admise supradimensionări de până la 155%
 • Fiabilitate ridicată datorită unei disipări mai reduse a căldurii
 • Comandarea rapidă și ușoară a invertorului direct de pe telefonul smartphone utilizând setul SolarEdge SetApp
 • Garanție standard de 12 ani (poate fi extinsă la 20 sau 25 de ani)
 • Receptor încorporat de monitorizare prin Internet prin Ethernet sau conectivitate wireless (folosind opțional ZigBee® sau Plug-in-uri celulare)
 • IP65 / NEMA 4X - potrivite pentru instalatii exterioare si interioare
 • Protecție integrată NEC 2014 și 2017, 690.11 și 690.12
 • Date de clasificare integrate opționale, ANSI C12.20
 • Toate invertoarele sunt certificate UL1741 SA, pentru conformitatea GRC 21 a CPUC

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

SolarEdge SE3500H

SolarEdge SE3500H

invertor monofazat

Accesorii

13 alte produse in aceeasi categorie:

Descarcari