Blog SolarNet

Microinvertorul Enphase IQ8 – o scurta analiza

Avand in vedere ca a intrat in linie dreapta lansarea IQ8 pe piata din Romania, pentru care executam instalarile Beta, incepem o serie de articole menite sa obisnuiasca beneficiarul din Romania cu noile caracteristici ale acestor microinvertoare.

Performanță maximă si cea mai ușoară instalare – IQ8

Ești gata să descoperi următoarea generație de microinvertoare Enphase? Vă oferim acum posibilitatea de a configura sisteme fotovoltaice cu cele mai noi invertoare de la compania americană.

Dacă sunteți deja familiarizat cu instalarea predecesorilor, atunci puteți începe imediat. Nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește manipularea, accesoriile și instalarea.

Nu ați instalat încă un microinvertor Enphase? Acum este momentul să începeți cu soluția Enphase pentru fiecare acoperiș!

Care sunt avantajele noilor microinvertoare IQ8?

Instalarea simplă pe acoperiș ar trebui deja cunoscută. Acest lucru este posibil datorită structurii modulare a sistemului și conexiunilor integrate MC4. În comparație cu microinvertoarele fotovoltaice din seria IQ7, există îmbunătățiri în primul rând în designul tehnic:

Valorile crescute de performanță ale IQ 8HC (380W) și IQ 8AC (360W) fac posibilă utilizarea a și mai multă putere de la modulele solare instalate.

Gama de tensiune MPP de la 28 la 45V și curentul maxim de intrare de 14A permit utilizarea optimă a modulelor fotovoltaice de înaltă performanță. Aceasta înseamnă că nu există pierderi de performanță din cauza limitării de wați.

Puteți afla cu ușurință cum funcționează instalația pe acoperiș și ce accesorii aveți nevoie pentru aceasta în articolul nostru Instrucțiuni pentru instalarea microinvertoarelor Enphase.

Noile produse din seria IQ8 au fost îmbunătățite din punct de vedere tehnic, dar instalația rămâne exact aceeași.

Vrei să instalezi singur noul Enphase IQ Series 8?

Seturile noastre complete pentru achiziționare ușoară vă oferă o introducere ideală în lumea microinvertoarelor Enphase: seturile complete Enphase IQ8. Solicitati specialistilor nostri setul complet la puterea dorita de dumneavoastra. Veti primi toate componentele necesare instalarii.

Leave a Comment

Categorii

Create your account