Blog SolarNet

Cunoasteti gama GEN24 de la Fronius!

Fronius GEN24 si Fronius GEN24 Plus

Fronius va recomanda sa fiti pregătiți pentru revoluția energetică privată: cu invertorul Fronius GEN24* în centrul sistemului fotovoltaic, gospodăriile își pot produce propria energie în mod durabil și ieftin.

Invertorul hibrid Fronius GEN24 Plus permite chiar și utilizarea unui sistem de stocare a bateriei, oferind o autosuficiență energetică completă pentru electricitate, încălzire, răcire și mobilitate electrică, chiar și pe timp de noapte.

În timp ce Fronius GEN24 oferă o sursă de alimentare de rezervă integrată sub forma punctului PV, Fronius GEN24 Plus** poate oferi, de asemenea, o sursă de alimentare de rezervă completă printr-un sistem de stocare a bateriei conectat.

 • Reprezinta inima sistemelor fotovoltaice
 • Fronius UP.storage: Upgrade software de la Fronius GEN24 la invertorul hibrid Fronius GEN24 Plus*
 • Instalare și configurare rapidă
 • Dezvoltare și producție durabilă
 • Fabricat în Europa

* Cu opțiunea de actualizare Fronius UP.storage pentru a face upgrade la invertorul hibrid Fronius GEN24 Plus. Disponibil în magazinul web Fronius în anumite țări.

** Opțiunea Full Backup nu este disponibilă pentru Fronius Symo GEN24 3.0–5.0 Plus.

Energie de rezervă pentru fiecare situație

Alimentarea cu energie trebuie să fie fiabilă. De aceea, Fronius GEN24 oferă o sursă de alimentare de rezervă integrată. Puterea de rezervă este furnizată dispozitivelor conectate cu o putere insumata de până la 3 kW prin priza PV Point, atâta timp cât soarele strălucește.

Cu PV Point și Full Backup*, Fronius GEN24 Plus oferă două opțiuni de alimentare de rezervă: o sursă de alimentare pentru sarcini de până la 3 kW printr-o singură priză și o sursă de alimentare de rezervă pentru întreaga casă, inclusiv sarcini mari, trifazate. precum pompele de căldură.

Versatilitate standard

Datorită funcțiilor lor de gestionare a energiei, invertoarele Fronius economisesc în mod continuu timp și bani. Designul dispozitivului inteligent combinat cu software-ul inteligent permite o instalare rapidă și flexibilă și oferă randamente optime, chiar și atunci când modulele fotovoltaice sunt la umbră. În plus, răcirea activă integrată prelungește durata de viață a invertoarelor, asigurând investiția clienților.

Libertate încorporată

Fronius GEN24 și Fronius GEN24 Plus au fost proiectate astfel încât să creeze o sursă de energie independentă, cât mai individuală. De aceea, invertorul hibrid are interfețe deschise. Acest lucru face excepțional de ușor integrarea și gestionarea componentelor de la Fronius sau de la furnizori terți.

Fronius GEN24 si Fronius GEN24 Plus

Întotdeauna soluția potrivită: cu sau fără Plus

Cu Fronius GEN24 și Fronius GEN24 Plus, avem două invertoare puternice în portofoliul de produse. Pe care îl gasiti mai potrivit pentru dumneavoastra. depinde în întregime de nevoile pe care le aveti:

Fronius GEN24

Utilizarea directă a energiei din sistemul fotovoltaic, atunci când soarele strălucește:

 • Autosuficiență în loc să se bazeze în întregime pe rețea
 • Economii de costuri în loc de prețuri mari la energie

Fronius GEN24 Plus

Mai multă independență datorită conexiunii de stocare a bateriei:

 • Utilizarea flexibilă a energiei solare, zi sau noapte
 • Și mai multă independență față de furnizorii de energie electrică și prețurile la energie

Alimentare în cazul unei întreruperi de alimentare

Fronius GEN24

Putere de rezervă când soarele strălucește:

 • Funcția de bază de alimentare de rezervă integrată PV Point
 • Alimentare de până la 3 kW printr-o priză

Fronius GEN24 Plus

Securitate sporită cu două opțiuni de alimentare de rezervă pentru fiecare situație:

 • Punct PV pentru alimentare de rezervă printr-o priză
 • Backup complet pentru energie de rezervă fiabilă pentru întreaga casă, chiar și pentru sarcini mari, cum ar fi pompele de căldură

Fronius UP.storage

Pentru cei care încă nu se pot decide: cu upgrade-ul software Fronius UP.storage* pentru Fronius GEN24, dispozitivul existent poate fi echipat oricând cu o conexiune a bateriei, inclusiv opțiunea Backup complet.**

Leave a Comment

Categorii

Create your account