Idealul nostru

397594327_889044875984585_6221229133299126093_n
SA NE CUNOASTEM

Promovam solutii de energie regenerabila

Au fost vremuri in care principala energie solara captata a fost energia termica. Dezvoltarea industriei domeniului fotovoltaic a facut ca astazi, ceamai eficienta metoda de captare a energiei solare sa fie cea in care se livreaza energie electrica. Aceasta poate fi folosita in mod direct, poate fi injectata in retelele publica sau poate fi inmagazinata pentru o utilizare ulterioara. In curand, se va utiliza in masa si pentru productia de hidrogen. 

Despre noi, echipa SolarNet

SolarNet – Inovare în Construcții și Energie Verde

Introducere: SolarNet, sub umbrela Solarnet PV Therm SRL, este un lider în domeniul inovației în construcții și energie verde. Cu o istorie solidă și o abordare dedicată durabilității, ne concentrăm pe proiectarea și implementarea unor soluții avansate pentru clădiri eficiente energetic și sisteme de energie solară.

Despre Noi: SolarNet PV Therm SRL a fost fondată în 2017, evoluând rapid într-un jucător cheie în sectorul energiei verzi. Misiunea noastră este de a oferi soluții inovatoare care să contribuie la dezvoltarea sustenabilă, iar viziunea noastră este de a fi lideri în tehnologiile moderne și eficiența energetică.

Serviciile Noastre:

  • Construcții Sustenabile: Proiectăm și construim clădiri eficiente energetic, contribuind la reducerea impactului asupra mediului și la economii semnificative de energie.
  • Energie Solară: Sistemele noastre fotovoltaice, sub brandul SolarPlus, aduc o revoluție în generarea de energie verde, adaptându-se nevoilor variate ale clienților noștri, oferind in permanenta solutiile de ultima ora pe plan mondial, provenite de la producatori de prim rang.
  • Proiectare și Consultanță: Echipa noastră de specialiști oferă servicii complete, de la proiectare și consultanță la implementarea proiectelor.

Valori și Principii: Suntem ghidați de principii solide care definesc esența activității noastre:

  • Durabilitate: Angajamentul nostru față de mediul înconjurător se reflectă în fiecare proiect, utilizând materiale și tehnologii ecologice.
  • Inovație: Adoptăm tehnologii de vârf și abordări inovatoare pentru a oferi soluții de calitate superioară.
  • Calitate: Fiecare proiect este executat cu atenție la detalii, respectând standardele de calitate și siguranță.

Proiecte de Referință: Explorează galeria noastră de proiecte de succes, de la construcții durabile și eficiente energetic la instalări solare complexe. Descoperă cum SolarNet transformă viziunile în realitate.

I-TOP: Inovație și Design sunt pilonii I-TOP, un concept cheie în munca noastră. Ne mândrim cu un portofoliu variat ce reflectă angajamentul nostru pentru design de calitate și soluții personalizate.

Tendințe în Construcții și Energie Verde: Descoperă cum SolarNet se adaptează la tendințele actuale în construcții ecologice și utilizarea energiei solare. Cum contribuim la dezvoltarea orașelor durabile și cum tehnologiile noastre se aliniază cu viitorul energetic verde.

[I-TOP]: Explorăm împreună [I-TOP], un mediu în care inovația și designul se întâlnesc pentru a crea soluții arhitecturale și tehnologice remarcabile.

Testimoniale: Clienții noștri mulțumiți împărtășesc experiențele lor, evidențiind rezultatele măsurabile și beneficiile aduse de soluțiile noastre.

Contact: Pentru mai multe informații și colaborări, vă invităm să ne contactați:

  • Adresă: Timisoara, str. Ion Vidu nr. 5
  • Număr de Telefon: 0754-211 244
  • E-mail: office@solarnet.ro
  • Website: www.solarnet.ro

Concluzie: SolarNet este partenerul tău de încredere pentru soluții energetice verzi. Alătură-te nouă în construirea unui viitor mai verde și mai sustenabil.

SPECIALISTI IN PROIECTARE SI IMPLEMENTARE

Extras din serviciile noastre

Create your account